Satsuriku no Tenshi

Si in tristete gasesti putina fericire
1 aprecieri
Angels of Death, primul meu anime ever :) Pot spune ca este o serie pe care nu o pot uita si este in topul favoritelor mele, este complexa, captivanta si nu am mai intalnit aceasta tematica pana acum. M-a surprins povestea personajelor, in special a protagonistilor nostri, Zack si Rachel. Cei doi se schimba usor usor pe parcursul seriei, consider ca au inceput sa se poarte diferit unul cu altul deoarece intre ei au aparut sentimente puternice, la finalul seriei un lucru e cert, au tinut mult unul la celalalt.

Povestea:
Totul incepe cu protagonista noastra, Rachel. In ciuda varstei sale fragede a trecut prin niste orori de neimaginat...iar pe parcursul povestii aflam ca nu a fost singura. Zack si Rachel fac un legamant, astfel ajung sa se ajute reciproc si sa aiba grija unul de altul. Avanseaza impreuna pentru a ajunge fiecare la scopul sau final, dar nu e asa usor precum pare. Cu cat ajung mai departe impreuna cu atat devine mai greu, mai imposibil. Spre final am ajuns cu sufletul la gura de frica ca nu se va indeplini ce doreau cei doi, dar pana la urma s-a implinit...partial. Ultimul episod insa ne lasa cu multe intrebari, cu o teorie atat de trista dar probabil adevarata... chiar daca este ecranizat un final atat de frumos, daca stam sa ne gandim este si imposibil. Mie imi place sa cred ca finalul pe care l-am vazut e cel real, deoarece altul ar fi mult prea trist.

Personajele:
Aflam ca toate personajele noastre sunt legate de un lucru macabru, dar in acelasi timp sunt foarte diferiti unii de altii. Nu aflam foarte multe despre toti, insa aflam tot despre Rachel si Zack, le aflam trecutul, traumele, cum au ajuns in locul in care se afla si de ce sunt asa cum sunt. Cei doi insa sunt doua firi total opuse, iar asta face seria destul de amuzanta pe alocuri, unul inteligent, rabdator, linistit iar celalalt prostut, neascultator si fara pic de rabdare. In final ajung sa se inteleaga bine unul pe altul in ciuda diferentelor si intrigilor si se poate simti in aer cum apar sentimente intre ei. Dar apare o intrebare pentru fiecare personaj... este un inger? sau un demon? sau un inger al mortii?

Animatie:
Nu e o serie veche, aparuta in 2018, un semn ca animatia este pe gustul celor care urmaresc animeuri noi cu animatie superba :). Animatia acestui anime este intradevar frumoasa, placuta, eu cel mai mult am iubit luna si sunt sigura ca o sa va placa si voua, insa in comparatie cu alte animeuri nici nu se compara, probabil si pentru ca nu prezinta scene foarte intense.

Datorita temei acestui anime, misterului constant, enigmei interminabile si a secretelor sumbre ce ni se dezvaluie nu va fi pe gustul oricui, poate chiar sunt foarte putini care ar urmari acest gen de anime. Nu e pentru oricine, din ce am vazut nu sunt multi fani ai acestui anime, dar eu l-am iubit si sunt sigura ca nu sunt singura, deasta va recomand sa ii dati o sansa, sa il vizionati pana la capat si dupa sa va faceti o parere overall.
In concluzie acest anime este destul de complicat si nu va fi pe gustul tuturor, in special daca nu va pace genul horror. Sper ca ati fost captivati de aceasta recenzie si ca v-a ajutat sa va decideti daca sa incercati aceasta serie, jane!^^
Concluzie generală: Serie bună.
Vineri, 7 iulie 2023
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
Kazumi17
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
28 aprilie, 13:00
Anunţat de
3 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
157
36
33

Encoding
201
33
12

Editare
1
1

Verificare
211
88
43

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...