Death Note

Death Note este un anime ce are la bază misterul și lupta psihologică ce o poartă personajele în dezvăluirea adevărului.

POVESTEA
Povestea începe atunci când Light Yagami, un student foarte inteligent, găsește pe jos un caiet negru pe care era tipărit Death Note. Tradus, acest caiet reprezenta caietul morții, un caiet căzut din lumea Shinigamilor. Acesta permitea posesorului său să ucidă orice persoană al cărui nume era scris pe foile caietului. Odată ce Yagami devine posesorul caietului, adevăratul posesor al Death Note, un shinigami pe nume Ryuk, își face apariția în lumea oamenilor permițându-i acestuia să-i vadă infățișarea înfricoșătoare.
Povestea începe să ia amploare când numărul de decese începe să crească, iar FBI-ul și poliția încep ancheta acestor crime ciudate. Pe parcurs, în scenă își face apariția L, un tânăr la fel de deștept și la fel de precaut precum Yagami, dând startul unui război psihologic între cele 2 minți geniale.

PERSONAJE
Personajele sunt extrem de bine construite și extrem de prezente la acțiune încât oferă celui ce vizionează o mare plăcere. Războiul purtat de cei 2 te fac să fii extrem de captiv în lumea misterului. Ceea ce este de urmărit cu mare atenție este dezvoltarea lui Yagami, ce devine maniac al puterii pe care o avea.

ANIMAȚIA
Animația și grafica unui anime cu tematica de mister și psihologie sunt foarte importante la succesul acestuia. Pot spune că în Death Note avem parte de ambele la cea mai buna calitate.

COLOANA SONORĂ
Sincer să fiu nu am băgat de seamă acest aspect, fiind foarte atent la psihologia animeului, însă în unele momente sunetul de fundal se plia foarte frumos cu acțiunea.

Concluzionând, Death Note este un anime ce merită vizionat de toți și recomand cu mare încredere iubitorilor al acestui gen.
Concluzie generală: Capodoperă.
Serii asemănătoare recomandate:
Marți, 29 martie 2022
Recenzie scrisă de
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
7 mai, 13:00
Anunţat de
10 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
56
18
14

Encoding
104
9
3

Verificare
103
26
18

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...