Death Note

O capodoperă
1 aprecieri
O poveste deosebita, ce imbina tot ceea ce imi place, de la mister, crima, si logica, la iubire si inselatorie. Aceasta poveste minunata, nu numai ca e un joc de sah intre personajul principal si celelate (care i se opun), dar e si o lectie de viata fantastica.
Light nu este un personaj principal obisnuit, acesta fiind din perspectiva majoritatii celorlalte personaje, un criminal, pe cand el se considera un ZEU.
Firul narativ a fost destul de simplu acum ca am vazut si cele 2 episoade speciale (care nu sunt decat rezumate a tot ce s-a intamplat in aceasta serie); dar daca incerc sa refac exact tot ce s-a intamplat, probabil as uita unele detalii pentru ca acest schimb de miscari intre personaje in lupta pentru suprematie, a fost foarte incitant, dar si foarte confuz. Au fost foarte multe schibari de situatie, care te tineau din ce in ce mai treaz si mai concentrat asupra acestei serii.
Inca nu pot sa cred ca m-am indragostit de un asa-zis criminal... dar nu pot sa cred nici ca e atat de destept si calculat, exact cum imi doream.
Cred ca multa lume regreta finalul, dar mie mi-a placut. Adica, daca eu eram scenaristul, as fi facut exact la fel (lupta lui L nu trebuie sa fie degeaba)
Animatia si coloana sonora mi-au placut foarte foarte foarte mult. Personajele sunt atat de frumoase si bine individualizate, iar Povestea foarte captivanta.
Un mic sfat pentru cei care se tem sa inceapa un anime, care pare destul de mare, cum pare acesta... aceste ultime 2 episoade speciale sunt exact ce cautati! Aveti toata povestea acolo, putin mai pe scurt, dar esentialul nu se pierde, iar povestea ramane la fel de perfecta!
Concluzie generală: Capodoperă.
Miercuri, 24 februarie 2021
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
Airwaves
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
7 mai, 22:00
Anunţat de
8 mai, 13:00
Anunţat de
10 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
56
18
14

Encoding
104
9
3

Verificare
103
26
25

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...