Satsuriku no Tenshi

Satsuriku no Tenshi trebuie văzut de toți Weeb-i
20 aprecieri
Seria Satsuriku no Tenshi / Angels of Death m-a surprins într-un mod pozitiv. Când am început-o nu credeam că-mi va place așa de tare.

Poveste:
Povestea se bazează pe characterul principal, Rachel Gardner / Ray care ajunge într-o clădire necunoscută. După un timp, criminalul Isaac Foster / Zack încearcă să o omoare dar până la urmă ajung să se cunoască. Ei trec printr-o serie de întâmplări pentru a ajunge la ieșirea din clădire și peste multe charactere misterioase care te fac să rămâi cu gura căscată. Ca poveste nu se aseamănă cu niciun Anime pe care l-am mai văzut, dar oricum originalitatea îi dă farmecul.

Personaje:
Personajele seriei Satsuriku no Tenshi sunt pline de mister și ciudățenii. Chiar dacă această serie nu are prea multe charactere, în opinia mea asta o face impresionantă! Personajele sunt Rachel Gardner / Ray, Isaac Foster / Zack, Edward Mason / Eddie, Daniel Dickens / Danny, Chaterine Ward / Cathy și Abraham Gray. Mi s-a părut unic faptul că într-un Anime, acțiunea petrecându-se în Japonia, numele characterelor sunt americane. Acum urmează să spun câte ceva despre fiecare personaj.
Rachel Gardner este o fată de 13 ani, orfană care îi cere lui Zack s-o omoare.
Isaac Foster este un criminal care vrea să se omoare pe oricine-i stă în cale.
Edward Mason este un băiat, de aceeași vârstă cu Ray, care se îndrăgostește de ea și de aceea el vrea s-o omoare.
Daniel Dickens este psihologul lui Ray care, din cauză că s-a născut fără vedere, dorește să-i ia ochii lui Ray.
Chaterine Ward este o femeie, cam dusă, în opinia mea, care încearcă să-l tortureze pe Zack pentru tot răul pe care l-a făcut.
Abraham Gray este character-ul care se crede Dumnezeu.

Animație:
Bun, deci, am vorbit de poveste, am spus ceva despre personaje, dar să nu uităm de Animație. Aceasta este una incredibilă în stilul Emo, culori mai șterse într-un fel bun, detaliile sunt minunate, iar stilul unic de desen al characterelor este o capodoperă, ce să mai, e un Anime incredibil. Momentan nu-i pot da nicio notă, nu 10, nu 100, nu 1.000, ci infinit!!! Singurele culori mai vesele din tot Anime-ul sunt cele de pe ecranul televizorului lui Cathy care mereu m-au speriat din cauză că apăreau din senin.

Coloană sonoră:
Ascultați aici la mine că vă învață fata o șmecherie. Luați-vă aparatul tehnologic pe care vă uitați la Anime, mai luați-vă un set de căști, conectați-le între ele, dați volumul aproape la maxim, trageți draperiile din cameră sau puneți-vă sub o pătură, dați luminozitatea la maxim la telefon, laptop (pe ce vă uitați la Anime) și v-ați făcut propriul cinema acasă. Dacă vă uitați la Anime pe timp de noapte ”tuse” ca și mine ”tuse” atunci vă puteți uita fără pătură. Sunetul la Satsuriku no Tenshi, ca și la restul seriilor Anime de pe AnimeKage este incredibil de realist și mai ales că te ține în suspans.

Traducerile:
Asta nu ar fi trebuit să fie inclus în recenzie, dar eu aș fi vrut s-o adaug pentru a le mulțumi celor de la AnimeKage pentru munca gratuită pe care o depun la traducerea de Anime, Manga, Live Action și să le spun că au tot respectul meu. Dacă administratorul care vede această recenzie va accepta încă un om să-i ajute cu tradusul episoadelor, verificarea comentariilor, recenziilor, sau cu orice alt lucru, eu v-aș ajuta cu mare plăcere!
Concluzie generală: Capodoperă.
Serii asemănătoare recomandate:
Luni, 17 august 2020
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
Yuuki456, Rossette, MaDe0306, Airwaves, R1e1b1e1c1c1a, Forsiqwe, Yamakaze-Sakamaki, StefanKyojin, Raluca-sama, laptecuciocolata, Mariia707, Andreea-12, helheim-goddess75, crinutza, miyruna, stefanya-chan, Mary4031, Giu-chan108, TPNevergirl, BossGabrie
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
28 aprilie, 13:00
Anunţat de
3 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
159
39
33

Encoding
202
35
12

Editare
1
1

Verificare
213
92
43

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...